Bloggnorge.com // Vi gifter oss!
Start blogg

Vi gifter oss!

Elisabeth & Ken-Ove

Overnatting!

Kategori: Overnatting | 3 kommentarer » - Skrevet mandag 25. mai , 2015 kl. 12:45

Bobiler og campingvogner:

Det er muligheter for å stå med bobil/campingvogn utenfor selve bryllupslokalet for de som måtte ønske det:) Ta bare kontakt med Elisabeth eller Ken-Ove, slik at vi får en oversikt over hvor mange det eventuelt blir.

Hotell:

Vi har vært i kontakt med hotellene i Harstad ang. å få tilbud på overnatting til gjester, men tilbudene var på langt nær så gode som man kan få via å bestille på internett.

Vi skal sove på Thon Hotell Harstad på bryllupsnatten, og det er også noen av gjestene som allerede har bestilt seg rom her, slik at vi kan samles til frokost på søndagen :) Det hadde vært veldig koselig om flere bestilte seg rom her, og per dags dato så er det tilbud på dobbeltrom for 2 personer for 795,- per natt.

Ved å gå via Thon sine nettsider og søke på Thon hotell Harstad, kan man finne gode hotellkupp:

https://www.thonhotels.no/booking/velg-hotell/velg-rom/?cc=HRD&c=NOR&hc=HRDHAR&f=21.08.2015&t=23.08.2015&ad=2%7C&ch=0%7C&ex=&pa=&ba=&ag=&bookingcontext=1

Andre hoteller i Harstad:

http://www.scandichotels.no/Hotels/Norge/Harstad

https://www.nordicchoicehotels.no/clarion-collection/clarion-collection-hotel-arcticus/

Campingplass:

Det finnes også en fin campingplass i Kanebogen, Harstad camping, som blir på andre siden av byen fra der bryllupet står, men det tar ca 10-15 minutter med bil. Her er det hytter i flere prisklasser :

http://www.harstad-camping.no

Nå er det bare 3 måneder igjen til bryllupet, og vi kjenner veldig på gleden og spenningen ved at månende går og dagen nærmer seg <3

Kommentarer

  1. Linn sier:

    Bar 1 mnd igjen! Vi glede oss :)

  2. elisabethogken sier:

    Wee, ja, tenk at det bare e en måned igjen! :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.