Bloggnorge.com // Vi gifter oss!
Start blogg

Vi gifter oss!

Elisabeth & Ken-Ove

Ønskeliste :)

Kategori: Ønskeliste | 1 kommentar » - Skrevet mandag 27. april , 2015 kl. 23:20

Som dere vet, har vi valgt å bygge på Håkøya rett ved havet. De to somrene vi har bodd her, har vi drømt om sandstranden vi vet befinner seg bare en liten båttur fra oss, på fine lille Grindøya. Og vi har tenkt at vi skulle hatt en liten båt, slik at vi kunne tilbringe varme sommerdaga på denne fine stranda. Og i den forbindelse ønsker vi oss gjerne et lite bidrag til å kjøpe oss en liten båt:)

Vi har også drømt om å kunne fyre i peisen på kalde vinterdaga, kjenne den gode varmen vedovna gir, høre knitringa og se flamman danse bak glasset. Vi har huset, pipa og hullet der det passe en vedovn, men vi har ikke selve vedovnen. Så vi ønsker oss også et bidrag til vedovn, slik at vi kanskje kan gå inn i neste vinter med herlig varme fra vedfyring :)

Ønskeliste er lagt ut på Kitchn og tilbords, så da kan de som vil ta seg en titt (kopier linken, fikk ikke til å lage hyperlink):

https://www.kitchn.no/bryllup/vis-liste/?WishListId=62824

http://www.tilbords.no/weddinglist/public/view/id/3248b159691bb38f7d58880b904cc1ec/

Dere trenger selfølgelig ikke følge ønskelisten, vi blir veldig glade for personlige gaver og gaver dere selv har tenkt passer til oss :)

MEN, det er ingen tvil i våre hjerter at det vi ønsker oss aller mest er at mennesker vi er glade i kommer å feirer dagen sammen med oss! <3

Kommentarer

  1. Lillian Strand sier:

    Flott at Inger kan være toastmaster Godt valg

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.